Waar is  S O U T H  by Davidson real estate actief?

Ons aanbod bevindt zich vooral in het zuiden van Spanje: Costa Blanca (Alicante), Costa Cálida (Murcia) en Costa del Sol (Málaga). Dit zijn de voornaamste toeristische plaatsen aan de Middellandse Zee en de meest gevraagde streken in Spanje door kopers en investeerders in een tweede verblijf. Dat is gemakkelijk te verklaren als we denken aan de fijne zandstranden, spectaculaire kliffen, de Andalusische sfeer en vooral … meer dan 300 dagen zon per jaar!

COSTA BLANCA – Alicante.

De Costa Blanca ligt aan het kustgebied van de Middellandse Zee in de provincie Alicante, best te bereiken via de luchthavens Alicante en Valencia.

Steden vol leven en moderne toeristische infrastructuur, middellandse zeedorpjes waar de tijd stil gestaan heeft, oneindige stranden van goudkleurig zand, rustig en helder zeewater en een weelderig kustgebied met indrukwekkende kliffen en kleine baaien.

Niet ver van de kust, verbazen de zoutmijnen gelegen in een unieke natuurlijke omgeving, evenals bossen en bergketens van grote pracht.

Bekijk meer  >

Costa Cálida – Murcia.

De Costa Cálida is een van de Spaanse Costa’s gelegen in de regio Murcia.

Deze costa ligt in het zuidoosten van Spanje aan de Middellandse Zee en gaat in het noorden over in de Costa Blanca en in het zuiden in de Costa de Almería (Andalusië).

De belangrijkste plaats aan deze kustlijn is de havenstad Cartagena en deze streek wordt ook gekenmerkt door de Mar Menor: een natuurfenomeen met een hemels microklimaat, dat u een lagune met warm zout water biedt.

Bekijk meer  >

Costa del sol – Málaga.

De Costa del Sol is niet alleen bekend om zijn gunstig klimaat, maar ook om de rijke tradities en weelderige cultuur. In de buurt liggen prachtige steden zoals Ronda, Granada, Sevilla en Cordoba. Ze spreken tot ieders verbeelding.

De streek wordt gekenmerkt door haar bergachtig karakter met als belangrijkste troef het uitzicht op de Middellandse Zee. Het is hier dus perfect mogelijk een woning te vinden met een prachtig uitzicht op zee, zonder dat deze zich noodzakelijkerwijs op de kustlijn bevindt.

Met meer dan 60 golfbanen, is de Costa del Sol ook bekend als de Costa del Golf.

Bekijk meer  >

Uw Spaanse droom tot leven brengen?