OP WEG NAAR HET ZUIDEN.

We nodigen u uit om ons uitgebreide aanbod samen te gaan bekijken tijdens een volledig georganiseerde en persoonlijke bezichtigingstrip. Op maat van uw noden en wensen! De omgeving ervaren, de sfeer opsnuiven en uw toekomstige huis of appartement met eigen ogen zien. Dat is de enige manier om 200% zeker te weten dat u de juiste keuze maakt.

We laten u kennismaken met de projecten én de omgeving die het beste passen bij uw criteria.

Sit back & relax

Check-in

U heeft besloten om ter plaatse met ons een kijkje te gaan nemen?

Een goede keuze, want dat is de beste manier om ons aanbod in Spanje te leren kennen. Wij regelen alles voor u: we helpen met het boeken van vluchten, accommodatie, … Om u uiterst persoonlijk van dienst te zijn, reizen wij zelfs samen met u mee naar Spanje.

Vervoer van de luchthaven naar uw verblijf en terug wordt ook volledig door ons verzorgd. Het enige dat u moet doen als u aankomt in Spanje is: genieten van de zoektocht naar uw casa.

PLAN UW TRIP >

Welkom in Spanje

Bienvenido

Samen gaan we op een ontspannen, maar zeer doelgerichte manier de regio en geselecteerde projecten bezoeken. Door de sfeer op verschillende plaatsen op te snuiven gaat u al snel voelen wat uw voorkeur draagt.

Hierop gaan wij steeds pro-actief handelen en kijken hoe wij alsnog onze planning en afspraken kunnen aanpassen voor de resterende dagen. Steeds met respect voor uw vakantie.

We voorzien standaard voor u (gratis) een 3 tot 4 dagen intensieve en zeer persoonlijke begeleiding. Ons doel is dat u terugkeert als trotse eigenaar(s) van een droomwoning onder de Spaanse zon.

BEKIJK ONS AANBOD >

Goed gevoel

Connection

Wij hechten veel belang aan de connectie, het juiste gevoel van onze klanten met hun (Spaans) vastgoed. Dat goed gevoel zit pas echt goed als u terechtkomt op de juiste plaats in een regio die het beste bij u past.

Maak u geen zorgen over het juiste pand, er is genoeg aanbod. Tijdens onze trip zal er ook steeds voldoende tijd worden voorzien om uw favoriete regio en panden opnieuw te bezoeken.

Wenst u aan te kopen, dan begeleiden wij u tot een (Nederlandstalige) advocaat die uw belangen mee zal behartigen. Hier worden alle praktische en juridische vragen beantwoordt.

ONTDEK DE REGIO’S >

Gekocht?

Cashback

Ontdek het pand dat bij u past en krijg uw reiskosten terugbetaald (vraag naar onze voorwaarden die van toepassing zijn).

Indien wij onze missie hebben volbracht (u heeft aangekocht), worden wij vergoed door de bouwheer/eigenaar van het verkochte eigendom. Onze persoonlijke koopbegeleiding is voor u een gratis dienstverlening van een biv-erkend vastgoedmakelaar.

Iedereen tevreden en daarbovenop geniet u van meer dan 300 dagen zon per jaar in uw Spaanse casa én onze na-service!

MEER INFORMATIE >

Klaar om in te pakken?