Oasis Beach XIV

Prijzen vanaf
 
€ 166.000

Oasis Beach XIV – Nieuwe fase appartementen te ‘El Raso’ Guardamar van het meest succesvolle project bij belgen & nederlanders met een (tweede) verblijf onder de Spaanse zon.

Dit nieuwbouwappartementencomplex gaat bestaan uit 3 gebouwen met appartementen die telkens beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. In fase I, dat net op de markt is, worden 28 appartementen gebouwd.

Allen rond een gemeenschappelijk zwembad en tropisch aangelegde tuinen. Op het domein is ook een spa en fitness aanwezig. Ieder appartement beschikt tevens over een parkeerplaats in de ondergrondse garage.

In deze nieuwe fase van Oasis Beach XIV is er keuze tussen 3 type appartementen. Gelijkvloers met tuin (43 – 205 m2) en terras, tussenverdiep appartementen met ruim terras en topfloor appartementen (penthouses) met terras en solarium.

Oasis Beach XIV ligt op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en 2 km (10 minuten) van het strand van Guardamar, te bereiken via een nieuw aangelegd wandel-en fietspad. In de omgeving heeft u verschillende faciliteiten waaronder bars, restaurants en winkels. Op wandelafstand van het zoutmeer van Torrevieja, een natuurgebied van 330ha.

De appartementen worden afgewerkt met een complete uitrusting:

  • doucheschermen in beide badkamers
  • volledig verlichtingspakket
  • keukentoestellen
  • compleet meubelpakket met afgewerkte slaapkamers
  • enzovoort.
Kenmerken
Referentie
OAS_XIV_CBZ
Type
Appartement
Prijs
€ 166.000
Max prijs
€ 252.000
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Bewoonbare opp.
74m² - 109m²
Opleverdatum
November 2022
Plaats
Guardamar del Segura
Opp. terras
14,5 - 32m²
Opp. solarium
67 - 98m²
Zwembad
Gemeenschappelijk
Autostaanplaats
Binnen

Kom binnen

Toon alle foto's

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: