Moderne villa

€ 2.551.000

LIGGING
Gelegen in Benissa, een gemeente met zeer diverse landschappen, een dorpskern met rijke geschiedenis en een  4km lange kustlijn met rustige baaitjes, absoluut een omgeving die u moet ontdekken. Het dorp is duidelijk aangegeven, met toegangen via de nationale weg N332 en de snelweg AP-7 (afrit 63). Dit geeft een praktische  aansluiting met de luchthaven van “El Atlet” in Alicante op 80km en met de luchthaven “Manises” in Valencia op 110km, beide met een uitgebreid aanbod aan nationale en internationale vluchten die u verbinden met de hele wereld. 

Het aanbod aan vrijetijdsbestedingen is zeer gevarieerd:  watersportactiviteiten in de Club Náutico Bassetes (Benissa) of de Real Club Náutico de Calpe,  bergwandelingen op de Sierra de Bernia,  een natuurwandeling langs de kust of op de  Peñon d’Ifach, golfen  in golfclub Ifach… Er wordt u een scala aan mogelijkheden gepresenteerd,  alsook culturele en gastronomische belevenissen in Benissa, Calpe en Moraira.  

HET PROJECT
In het exclusieve perceel Racó Galeno 34 bevindt zich villa Neva, een residentie waarin de architectuur is gecombineerd met de natuur en elementen met hout, beton en steen zijn afgewerkt. Hierdoor is er een prachtig architectonisch ontwerp ontstaan.

De natuur wordt in het huis geïntroduceerd door de grote ramen die de ruimten visueel verdubbelen en die er, samen met het licht van de Middellandse Zee als grote bondgenoot, in slagen een perfecte dialoog tussen het interieur en het exterieur tot stand te brengen.

Het interieur van Villa Neva zit vol details, decoratieve elementen en lambriseringen die verschillende sferen creëren. Verlichting die warmte brengt in het huis, kamers met plafonds van dubbele hoogte, glazen wanden die samenkomen aan één kant en die zodoende de veranda en de woonkamer verbinden; allemaal exclusieve details die een unieke villa creëren.

Villa Neva heeft drie slaapkamers met eigen badkamer én daarenbovenop een indrukwekkende master bedroom met een eigen badkamer waarvan de eyecatcher een ongelooflijke badkuip is met uitzicht op zee.

Er is een grote open woonkamer die uitgeeft op de keuken en eetkamer, een tweede (meer ingesloten) woonkamer, diverse badkamers én vrije ruimtes geschikt voor het installeren van een fitnessruimte, een kantoor, of – waarom ook niet – een bioscoopzaal.

De tuin is van het mediterrane type, volledig geïntegreerd in de architectuur. Er is het harmonieuze rechthoekige zwembad met een glazen wand die overgaat in de zee, een groot terras, een chill-out zone én verschillende veranda’s om op verschillende momenten van de dag te genieten van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee met de Peñon de Ifach op de achtergrond.

Kenmerken
Referentie
RAC_GAL_NEVA_CBN
Type
Villa
Prijs
€ 2.551.000
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Bewoonbare opp.
364m²
Perceelopp.
1565m²
Plaats
Benissa
Opp. terras
237m²
Zwembad
Privé
Berging
Ja
Kelder
Ja
Autostaanplaats
Garage

Kom binnen

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: