Moderne villa

€ 1.995.000

Een verrassende villa met buitenruimten ontworpen in harmonie met zijn omgeving, gebouwd met natuurlijke materialen, met een duidelijke aanwezigheid van groen en het blauw van de zee op de achtergrond: een waarlijk unieke villa.

Grote raampartijen om het glinsterende Middellandse zonlicht binnen te laten. De bovenverdieping beschikt over 3 ruime en voortreffelijk ingerichte slaapkamers inclusief ensuite badkamers, met uitzicht op de zee. Op de benedenverdieping bevindt zich de zitkamer en de keuken met bar, als verlenging van het terras. Kortom een naar buiten georiënteerde villa waar u van het fantastisch klimaat van Residential Resort Cumbre del Sol kunt genieten.

De openluchtruimten zijn afgestemd op het ontwerp van de gevels en de binneninrichting speelt duidelijk in op de natuurstenen vloeren en stenen muren, de witte gevels, de pergola met barbecue, het infinity zwembad met turkooisblauw water en uitzicht op zee.

Danzij haar unieke ligging kunt u genieten van het uitzicht over zee, van uw privéruimte en tegelijkertijd wandelen naar de sportterreinen, supermarkt en restaurants van het Resort.

Kenmerken
Referentie
ENC_EDEN_CBN
Type
Villa
Prijs
€ 1.995.000
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Bewoonbare opp.
209m²
Perceelopp.
1220m²
Plaats
Cumbre del Sol
Opp. terras
150m²
Zwembad
Privé
Berging
Ja
Kelder
Ja
Autostaanplaats
Garage

Kom binnen

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: