Moderne villa

Op aanvraag - showvilla
 
€ 0

LIGGING
De villa’s genieten van de bevoorrechte combinatie van privacy en unieke zeezichten en zijn gelegen in het hart van urbanisatie Resort Cumbre del Sol, een exclusieve bestemming om te wonen of te genieten van de vakantie.

Magnolias Sunset, een exclusieve residentiële wijk, gelegen in de urbanisatie Cumbre del Sol, Benitaxell, tussen Jávea en Moraira, Costa Blanca Noord. Gestitueerd in een unieke omgeving, omringd door de beschermde natuurgbieden Puig de la Llorença en La Granadella met wandelwegen door de Mediteraanse natuur en een kuststrook met paradijselijke baaien waarbij Cala del Moraig uitmunt door zijn kristalheldere water en unieke zeebodem. In dezelfde urbanisatie bevindt zich de internationale school “Lady Elizabeth”, restaurant La Cumbre en sportclub Cumbre del Sol. In de omgeving vindt u toprestaurants, waarvan diverse bekroond met een Michelin ster, golfclubs, zeilverenigingen, een wellness center, alsook alle benodigde voorzieningen om er het hele jaar te verblijven.

DE VILLA
Een villa in hedendaagse stijl, elegant, met een puur design en een ideale oriëntatie zodat de zee en het Mediterraans licht binnenvalt. Waar de keuken en de leefkamer in elkaar vloeien en zo een eenheid vormen onderbroken door een centraal kookeiland, een prachtige zone om te genieten van het ontbijt of een snelle lunch met zicht op zee.

De leefkamer wordt verbonden met het overdekt terras en het terras van het zwembad. Door de glazen schuiframen die men zijdelings wijd kan openen, wordt interieur en exterieur verenigd.

Deze villa bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer is heel licht, met een badkamer ensuite en dressing, en is rechtstreeks verbonden met het hoofdterras van de villa waar zich het infinity zwembad bevindt.

Enkele van deze villa’s hebben een onderverdieping, hetgeen toelaat de villa te vergroten met vier slaapkamers of een vrije tijd-zone te creëren om te sporten of voor welk gebruik de eigenaar ook wenst. Alle villa’s beschikken over een tuin en overdekte parking.

Kenmerken
Referentie
MAG_PURE_CBN
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Bewoonbare opp.
135m²
Perceelopp.
830m²
Plaats
Cumbre del Sol
Opp. terras
116m²
Zwembad
Privé
Berging
Ja
Kelder
Ja
Autostaanplaats
Buiten

Kom binnen

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: