Moderne luxe villa

€ 4.480.000

LIGGING
Een luxe woonwijk bestaande uit percelen met adembenemende uitzichten op zee en gelegen op het zuiden-zuidwesten, bestemd voor de bouw van luxe villa’s, een ideaal gebied voor hen die een unieke luxe villa wensen te kopen, met een design dat aan de persoonlijke wensen is aangepast, al naargelang de smaak en de behoeftes van de cliënt, in een omgeving waar de luxe overheerst, met een heel verzorgde infrastructuur en landscaping, met muren van natuursteen, ruime wegen, tuinen, design verlichting, privé-toegang voor eigenaars met bewaking en toezicht aan de inkom.

Een luxe nieuwbouwproject met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en op de skyline van de kustplaatsjes Jávea, Moraira, Calpe, Benidorm, Alta,.., een uniek uitzicht op de Noord Costa Blanca.

DE VILLA
Een exclusieve villa met onafhankelijke en ruime ruimtes waar het ontvangen van bezoekers een plezier zal zijn. Exclusief ontworpen op een perceel van 2.000 vierkante meter, het heeft 4 slaapkamers en 5 badkamers en de mogelijkheid om uit te breiden naar nog een extra slaapkamer.

De villa heeft unieke kenmerken, alle kamers zijn ruim en licht en hebben een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een dressing, een groot terras en een eigen badkamer met ligbad waar u kunt ontspannen terwijl u naar de zee kijkt. De ruime woonkamer heeft een eethoek met voldoende capaciteit voor een groot gezin. Deze ruimte heeft een dubbele hoogte en de lamellen in het bovenste venster brengen helderheid en grandeur.

In de keuken, waar we nog een eetkamer vinden, zijn de uitzichten de hoofdrolspelers dankzij de glazen wanden. Zowel de eetkamer als de keuken geven toegang tot een indrukwekkend terras met solarium en ontspanningsruimte die worden aangevuld met een groot overloopzwembad met jacuzzi.

De onderste verdieping verrast ons met een extra ruimte, die kan worden toegewezen aan een appartement met slaapkamer, badkamer, eetkamer, terras en veranda. De villa heeft een overdekte parkeerplaats voor 3 auto’s, lift op 3 verdiepingen, waardoor het veel comfort en functionaliteit biedt. Daarnaast kunt u extra ruimtes creëren waar u speel- of studeerruimtes, kantoren of zelfs een extra kamer kunt ontwerpen.

Kenmerken
Referentie
JAZ_MARB_CBZ
Type
Villa
Prijs
€ 4.480.000
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Bewoonbare opp.
432m²
Perceelopp.
2122m²
Plaats
Cumbre del Sol
Opp. terras
287m²
Zwembad
Privé
Berging
Ja
Kelder
Ja
Autostaanplaats
Garage

Kom binnen

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: