Mesas Homes

Prijzen vanaf
 
€ 352.000

Deze residentiële ontwikkeling biedt in totaal 187 woningen met één, twee, drie of vier slaapkamers verdeeld over drie verschillende woonruimtes met een avant-gardistisch ontwerp dat opgaat in de omgeving, op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en Estepona’s jachthaven. Bij deze ontwikkeling vind je het perfecte huis op de perfecte plek.

De zuid & zuidoostelijke oriëntatie haalt het meeste uit natuurlijk licht en de verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht op de zee en / of de stad vanaf de grote terrassen, die zijn ontworpen om te verbinden met de schoonheid van hun omgeving.

De gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, bestaan ​​uit hoogwaardige faciliteiten en er wordt gebruik gemaakt van eersteklas materialen.

Elk gebouw heeft aangename gemeenschappelijke ruimtes met tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. De centrale ontwikkeling biedt ook een uitzonderlijk binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Daarnaast biedt dit project 245 parkeerplaatsen en 171 bergingen in de onderbouw.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
MEH
Status
Started
Appartement
Prijs
€ 352.000
Max prijs
€ 407.000
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Bewoonbare opp.
112m² - 133m²
Start datum
December 2019
Opleverdatum
December 2021
Plaats
Estepona

Kom binnen

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: