Exclusieve luxe villa

€ 1.786.250

Gelegen in de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee vindt u deze nieuw gebouwde minimalistische villa, met de beste kwaliteit en een perfect ontwerp.

In een gesloten wooncomplex met exclusieve onafhankelijke villa’s, met een gemeenschappelijke beveiligingsdienst voor toegang. Alleen toegankelijk voor eigenaars.

Grote luxe villa’s op een ongelooflijke locatie, quasi naast de Altea Golf Club, vlakbij het strand van La Olla en de Campomanes Sports Port, op slechts 8 km van het stedelijk centrum van de gemeente Altea en naast Altea la Vella, van oudsher bekend vanwege de levenskwaliteit, de diensten en het culturele en artistieke aanbod, waar u een verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten kunt ondernemen, en kunt genieten van een grote verscheidenheid aan restaurants met een onovertroffen gastronomisch aanbod.

Er is ook directe toegang vanaf de afrit van de mediteraanse snelweg AP7-64 .

Villa Senza is verdeeld in drie verdiepingen, de bovenverdieping heeft een garage voor twee auto’s en een inkomhal die u verbindt met de rest van het huis. Op de middelste verdieping bevinden zich drie van de vier slaapkamers van dit huis, er zijn in totaal twee grote slaapkamers en twee extra slaapkamers. Een van de hoofdslaapkamers heeft een het prachtig uitzicht op zee en beschikt over toegang tot een privéterras, een en-suite badkamer en een dressing. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, ruime kasten en een gemeenschappelijk terras. Bovendien is er ook toegang tot extra kastruimte in de gang.

De begane grond is verdeeld in twee zones. Aan de ene kant hebben we de vierde slaapkamer met badkamer en-suite, dressing en toegang tot het hoofdterras. De andere ruimte heeft een gastentoilet, een open keuken naar de eetkamer met een centraal eiland en ontbijthoek, een eetkamer en een lichte woonkamer. Verder beschikt de villa over een infinity pool om de zee geen moment uit het oog te verliezen. .

De villa is uitgerust met lift, beveiligingssysteem, vloerverwarming, airconditioning, en aangelegde tuingebieden.

Personalisatie is een belangrijk aspect in deze residentie, omdat ze de nieuwe eigenaar in staat stellen de ontwerpen aan te passen aan hun behoeften, of om hun eigen villa’s met uitzicht op zee te creëren.

Kenmerken
Referentie
SEN_ZA_CBN
Type
Villa
Prijs
€ 1.786.250
Slaapkamers
4
Badkamers
6
Bewoonbare opp.
254m²
Perceelopp.
1252,42m²
Plaats
Altea
Opp. terras
145m²
Zwembad
Privé
Berging
Ja
Kelder
Ja
Autostaanplaats
Binnen

Kom binnen

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: