Exclusieve luxe villa

€ 1.601.250

Gelegen in een gesloten wooncomplex met exclusieve onafhankelijke villa’s, met een gemeenschappelijke beveiligingsdienst voor toegang. Alleen toegankelijk voor eigenaars.

Grote luxe villa’s op een ongelooflijke locatie, quasi naast de Altea Golf Club, vlakbij het strand van La Olla en de Campomanes Sports Port, op slechts 8 km van het stedelijk centrum van de gemeente Altea en naast Altea la Vella, van oudsher bekend vanwege de levenskwaliteit, de diensten en het culturele en artistieke aanbod, waar u een verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten kunt ondernemen, en kunt genieten van een grote verscheidenheid aan restaurants met een onovertroffen gastronomisch aanbod.

Er is ook directe toegang vanaf de afrit van de mediteraanse snelweg AP7-64 .

Villa Plenum wordt gebouwd op een perceel met een spectaculair uitzicht op zee in de exclusieve Azure Altea Homes 2-gemeenschap, waar men grote luxe villa’s bouwt. De ligging in de Sierra de Altea, een van de meest gewilde gebieden van de noordelijke Costa Blanca, vergroot de aantrekkelijkheid nog meer.

Een villa die design, efficiëntie en kwaliteit omvat. Het heeft een indeling die is ontworpen om de capaciteit van het land te maximaliseren en het genot van het uitzicht op zee vanuit de kamers te vergroten.

Het is toegankelijk via de bovenste verdieping, waar we in de hal binnenkomen, verbonden met de garage voor twee voertuigen. Via de trap of de lift dalen we af naar de middelste verdieping, waar de hoofdslaapkamer en twee extra slaapkamers zich bevinden. De grootste slaapkamer heeft een en-suite badkamer, dressing room en toegang tot een eigen terras. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, grote kasten en een gemeenschappelijk terras.

De woonruimtes bevinden zich op de begane grond: een keuken met een centraal eiland verbonden met een van de veranda’s en een buitenterras, waar de “infinity pool” ons naar de zee brengt zonder het huis te verlaten. Een ruime woonkamer met grote raampartijen en een toegang tot een tweede veranda en het hoofdterras van de woning, is één van de pareltjes van deze villa’s. Op deze verdieping is er ook een wasruimte, een gastentoilet binnen en één buiten, evenals toegang tot de lift die ons verbindt met het hele huis.

Diverse terrassen, veranda’s en tuinen maken het ontwerp van deze sensationele villa in Altea compleet.

Personalisatie is een belangrijk aspect in deze residentie, omdat ze de nieuwe eigenaar in staat stellen de ontwerpen aan te passen aan hun behoeften, of om hun eigen villa’s met uitzicht op zee te creëren.

Kenmerken
Referentie
PLE_NUM_CNB
Type
Villa
Prijs
€ 1.601.250
Slaapkamers
3
Badkamers
5
Bewoonbare opp.
219m²
Perceelopp.
817m²
Plaats
Altea
Opp. terras
126m²
Zwembad
Privé
Kelder
Ja
Autostaanplaats
Garage

Kom binnen

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: