Emerald Greens

Prijzen vanaf
 
€ 340.000

Exclusief woonproject met nieuwe appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers in een eigentijdse mediterrane stijl, gelegen in het hart van het beroemde San Roque Club-resort. 80 appartementen in 10 gebouwen met drie verdiepingen, verdeeld over drie fasen die de 3 gemeenschappelijke zwembaden omringen. Elk gebouw heeft 8 ruime appartementen verdeeld over drie verdiepingen (begane grond, eerste en penthouse), waarvan twee met 2 slaapkamers en de rest met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het interieur van de woningen is gebaseerd op de concepten “open plan” en “totaal wonen”, waarbij prioriteit wordt gegeven aan een ruime woonkamer die uitkomt op een groot open terras, beide volledig geïntegreerd in de omringende maïs-eikenweiden en optimaal gebruik makend van de overwegend zuidelijk en het uitzicht op de golfbaan en de zee. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt met groot formaat tegelvloeren, grote raampartijen, ingerichte keuken met inbouwapparatuur, verlichtingspakketten in elke kamer en o.a. airconditioning. De meest effectieve thermische en akoestische isolatie op de markt (Energiecertificaat: B).

Het complex krijgt een groot recreatiegebied voor gemeenschappelijk gebruik, de geschatte grootte van drie voetbalvelden en de koren eiken weiden zullen voetpaden en banken hebben om te zitten enzovoort. Het project heeft al een bouwvergunning en er is gestart met de bouw van de eerste fase van 24 woningen en een gemeenschappelijk zwembad.

Ondergrondse parkeerplaats en berging bij de prijs inbegrepen.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
TWEG
Status
Completed
Appartement
Prijs
€ 340.000
Max prijs
€ 641.000
Slaapkamers
2 - 3
Bewoonbare opp.
154m² - 310m²
Plaats
San Roque | Cádiz

Kom binnen

Toon alle foto's

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: