Darya Estepona

Prijzen vanaf
 
€ 1.875.000

Een nieuw monumentaal pand in Estepona, pal in het centrum: de locatie aan zee biedt het voorrecht om het hele jaar door op zee te leven.

Licht, design en ruimte combineren in appartement waar het concept van luxe zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteit en superieure services.
36 exclusieve éénheden met ruime terrassen die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende kopers.

Een unieke plek waar je het hele jaar door aan zee kunt wonen. Dit project biedt de kans om de ‘urban lifestyle’ te beleven in een uitzonderlijke omgeving in het meest exclusieve gebouw in de omgeving. Deze exclusieve ontwikkeling staat waar de zee de kust ontmoet en is ideaal gelegen om te genieten van de kunst, cultuur en gastronomie van de regio. Bewoners hebben ook gemakkelijk toegang tot het brede scala aan vrijetijds- en amusementsmogelijkheden aan de Costa del Sol en mogelijkheden voor het beoefenen van elke vorm van sport, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving. Natuur, vrije tijd, gastronomie en sport in één concept.

Opvallend ontwerp maakt dit gebouw, gelegen direct aan de boulevard aan zee, een stralend baken dat de aandacht trekt naar dit prachtige Estepona.
Dit innovatieve concept zal ongetwijfeld een nieuwe architectonische maatstaf vormen aan een kust die al een welverdiende wereldwijde bekendheid heeft verworven.

Alles met één gemeenschappelijke noemer: kwaliteit. Exclusiviteit kunt u door het hele gebouw ademen en duidelijk zien vanaf het moment dat u binnenkomt. Het unieke en elegante van dit project is terug te zien in de hoogte van de plafonds, kamerhoge deuren en grote porseleinen vloertegels.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
DARE
Status
Completed
Appartement
Prijs
€ 1.875.000
Max prijs
€ 1.880.000
Slaapkamers
2 - 4
Badkamers
3 - 4
Bewoonbare opp.
203m² - 230m²
Plaats
Estepona

Kom binnen

Toon alle foto's

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: