Artola Homes

Prijzen vanaf
 
€ 430.000

Nieuwe ontwikkeling bestaande uit 72 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, met een origineel, innovatief en ultramodern ontwerp dat zeker indruk op u zal maken. Het heeft gemeenschappelijk aangelegde tuinen en een buitenzwembad waar u kunt genieten van de rust en stilte van de omgeving, plus een fitnessruimte en een binnenzwembad voor volledige zorg voor lichaam en geest. Bovendien profiteert de zuid-zuidwestelijke oriëntatie ten volle van het natuurlijke licht en biedt het een indrukwekkend uitzicht op de zee.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, met een breed scala aan functies en met faciliteiten van topkwaliteit.

Het is ontworpen om u alle luxe van een resort in eigen huis te bieden. Zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in het interieur van elk appartement gaan design en comfort hand in hand om een ​​zeer aantrekkelijk product te creëren dat niet kan worden vergeleken met iets anders in de omgeving. Maatwerk met ruime, mooi georiënteerde kamers; porseleinen vloertegels van groot formaat, grote ramen in zowel de slaapkamers als de woonkamer die daglicht op elk moment van de dag binnenlaten en uitkomen op prachtige terrassen waar u kunt genieten van uw meest ontspannen momenten.

De keuken, ontworpen met behulp van topmerken, volledig open met de hoofdruimte: kwarts-aanrechtbladen, ingebouwde apparaten en geïntegreerde LED-verlichting die verfijning en warmte brengen. Voor de badkamers is gekozen voor de elegantie van grootformaat porseleinen tegels, als reflectie en garantie voor een goed design. Zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen, en altijd met het oog op een laag energieverbruik, volgens de criteria van duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort.

Het heeft een idyllische locatie, aan de frontlinie van de Cabopino-golfbaan in Marbella en op korte afstand van de bevoorrechte en beschermde zandduinen en de Cabopino-jachthaven. Dit alles biedt u de rust die u zich wenst voor uw huis.

Daarnaast heb je meer dan 70 golfbanen langs de Costa del Sol, met een prachtige structuur en een ideaal klimaat, plus internationale scholen, gezondheidscentra en winkelcentra. Op slechts 15 minuten afstand ligt het bruisende, verfijnde stadje Marbella, met alles wat u maar kunt bedenken om te genieten van de authentieke mediterrane levensstijl.

Wil je al wat meer weten over wat deze regio te bieden heeft? Klik hier

Kenmerken
ARHC
Status
Completed
Appartement
Prijs
€ 430.000
Max prijs
€ 670.000
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2 - 3
Bewoonbare opp.
127m² - 205m²
Plaats
Marbella

Kom binnen

Toon alle foto's

Maak nu een afspraak

Contactpersoon
Kristof Davidson

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*onder voorbehoud van beschikbaarheid
Contactpersoon: